Today

joi, 12 martie 2009

Today For Ever (cum zice dezolata)....

  • Drept urmare ma trezesc cica la ora 9 , doar azi este o zi deosebita , trebuie sa stiu rezultatul . Bineinteles ca ma trezeste un telefon de la el pentru a`mi spune ca a luat cu 26 din 26 . Ce? Da`ti`va si voi singuri seama . Foarte bucuroasa o informez pe Claudia , pe Raluca si pe mama , doar trebuiau sa stie . Felicitari alea`alea , plec la scoala . Trebuia sa imi fac o copie dupa buletin , logic ca nu imi fac pentru ca uit , doar eram foarte bucuroasa .
  • Stabilisem cu Raluca sa ne intalnim la si 15 in fata liceului , bineinteles ca ea ajunge la si 25 ( o intarziere nesemnificativa dpdv al ei ) . "Avem tigariiiii!!!! Ieiiiii!! Prima reactie a Ralucai. Primim un telefon . Era Amy , ne ruga sa o asteptam . Intre timp ne gandim noi mai bine si ajungem la concluzia ca nu mai ajungem la ora de romana . Ajunge si Amy . Foarte vesela si ea , doar maine trece pe la spital , si zice Raluca: "Mergem azi la scoala?" "Termina fata , mergem , plm , prea multe absente .. " , zic io .Cam neinspirata dar totusi imi exprim parerea .Bineinteles ca nu ma asculta nimeni asa ca oftez adanc si imi arunc privirea pe partea cealalta a strazii .. Observ doua tipe care se indreptau spre noi .. Erau Raly si Symo , care nici ele nu au mai ajuns la ora de romana . Incepem toate sa radem si aceiasi intrebare "Mergem azi la scoala?" ...O tacere adanca se lasa si se aude magicul raspuns "Nu" ... Mai stam putin si ne gandim , mai vorbim si intreaba Raluca " Norii aia va inspira scoala?" se lasa cu rasete si ne caram dracu din fata liceului .
  • Ajungem in Office si acolo dam de Claudia si mai multe pizde , prietenele noastre , normal , si stam la o barfa . N`ati vrea sa stiti subiectul barfei , va spun io . Un cuvant zic si fetele stiu despre ce e vorba " Haideeeee!!!" . Ne gandim noi ce sa mai facem si ajungem la concluzia ca nu am mai fost de mult la film asa ca mergem la film . "Pescuit Sportiv" numele filmului , romanesc de altfel , zic io destul de interesant . Ne procuraseram un pachet de Pall Mall mentol , asta dupa ce am terminat un Kent , si ne cumparam bilete la film . Tema filmului , zic io "problema sexului in cuplurile din Romania " .. Fain filmul , mai ales ca l`am vazut cu 5 nebune , so .. inchipuiti`va .. Se termina mult mai devreme decat ne asteptam si asta ne`a dat planurile putin peste cap ..
  • Iesim din cinema si ajungem pe un gang pe care mai zabovisem o data .. Ne dam seama ca nu mai avem bani si era doar 16:00 .. trebuia sa o ardem aiurea prin oras pana la 7:30 .. Amy pleaca cu Alex ( prietenu`) si ramanem doar noi 4 .Dupa cateva poze si alte cateva tigari , Raluca incearca o schema sa procuram bani .. cersitul .. Crima frate .. Daca ar fi fost legal .Nu ne iese schema , nu primim niciun ban , asa ca Symo se gandea sa mergem cu colindu` si io zic " Hai sa meregm prin blocuri si sa spunem ca suntem de la o asociatie de copii neajutorati .. poate strangem niste bani :D " ... Toata lumea rade .
  • Sun o prietena sa imi imprumute niste bani si asa ne ducem iarasi in Office . Acolo lumea de la clasele de volei .. Un pepsi si o apa plata ajung .. Stam acolo o ora , se face 6:20 .. Atunci ieseam de la ore .. Plecam toate multumite dupa o asa zi si tragem concluzia ca suntem bune nene !!

Si uite asa mai trece o zi ...

Barfa , bar , film , prietene , placerile noastre !! ...

2 comentarii:

Desolate spunea...

Good job :P
E mult mai fain sa-ti amintesti vizual si nu doar asa, verbal.. dar oricum.. smecher :>

Anonim spunea...

haide!!!

Trimiteți un comentariu